falutur.hu WEB 2.0

Falusi Turizmus Centrum szállások online Google térképen

Online foglalható szálláshelyek az online térképen     -     Kicsinyithetsz - nagyíthatsz!     -     Átválthasz műholdas, vagy domborzati térképre!     -     Tervezheted az útvonalaidat!     -     A bal felső sarokban nyíló menü segít a szálláskeresésben!


falutur szállás  Falusi Turizmus Centrum partner szállás
egyéb szállás  Egyéb szállás MagyarországonA Falusi Turizmus Centrum szállások
nagyobb térképen való megjelenítése

Segédlet a térkép használatához

A Google fejlesztését felhasználva elkészítettük a Falusi Turizmus Centrum kínálatának online térképét. A kis házak egy-egy településhez rendelt és online foglalható szállásokat mutatnak. Egy házra kattintva információt adunk a településen található szállásról, az információs lapon tovább kattintva kiválasztható a megfelelő szállás és el lehet jutni a szállásfoglalásig.
  • A térkép bal alsó sarkában lehet nagyítani (+ jel), vagy kicsinyíteni a térképet (- jel).
  • A térkép jobb felső sarkában lehet átváltani a közigazgatási térképről a műholdas képre, vagy a domborzati térképre, illetve egyszerűen navigálni a nagyobb térképen.
  • Balra, a szomszédos ikonra kattintva megoszthatod, elmentheted (beágyazhatod) a térképet.
  • A bal felső sarok ikonja egy menűt nyít, itt könnyen megtalálható a keresett objektum (település), s az ott tárolt további szállásinfó.
  • A ház jelkép egy települést mutat, rákattintva egy cimke jelenik meg, a cimke további hasznos tájékoztatást tartalmaz.
  • A cimke fotóra kattintva a fotógalériába lehet jutni.
  • A cimkén található www.fautur.hu/település név linkre kattintva a településről adunk bővebb informácót, ahonnan a szállás leíráshoz lehet jutni.
  • A cimkéről - az online foglalás linkre kattintva - közvetlenül lehet megtekinteni a szállás részletes leírását (és online lehet szállást foglalni).
  • A település és a környéke szabadidős lehetőségei egy kattintással szintén a cimkéről érhetők el. Google térkép segítségével bemutatjuk a település és környékének turisztikai látnivalóit és szolgáltatásait.
  • A cimke egyben távolságmérő, útvonaltervező. Érdemes külön is megemlíteni a "cimke" távolságmutató funkcióját. Ha találtunk egy érdekes célállomást (települést), de nem ott tartózkodunk, akkor nagy hasznát vehetjük az útvonaltervezőnek.

A Google Maps kiváló térkép alapú kombinált kereső. Az alapbeállítású keresőről ("Keresés térképen" funkció) átváltva a "Cégek keresése" menüre, lehetőség van kulcsszavakra is keresni. A rendszer eredményként a település névvel releváns kulcsszavakat jeleníti meg. A Falusi Turizmus Centrum legfontosabb kulcsszavai pl.: falusi turizmus, szállás, utazás, üdülési csekk.
A kereső nagyon hasznos funkciója az "Útvonal tervezése" lehetőség. Itt gyorsan megtudhatjuk, hogy a kiinduló állomásról közúton hogyan juthatunk el a célállomásig és milyen hosszú utazásra kell gyalogosan, járművel számítani. Azért tanácsos ezt a szállásadó házigazdánktól is megkérdezni...
A Falusi Turizmus Centrum adatai nyilvánosak, így a szálláshelyeink megjelennek a "Közösségi térképek" között is. A forrást kötelezően feltüntetve bárki szabadon felhasználhatja a saját weblapján is.


Kiemelt ajánlatok
szállásadó

Google keresés a falutur.hu honlap család oldalain

Google keresés a világhálón
Google