falutur WEB 2.0

Falusi Turizmus Centrum szállások online Google térképen

online foglalható szálláshelyek az online térképen     -     Kicsinyithetsz - nagyíthatsz!     -     Átválthasz műholdas képre, vagy domborzati térképre!     -     Tervezheted az útvonalaidat!


falutur szállás  Falusi Turizmus Centrum partner szállás   egyéb szállás  Egyéb szállás MagyarországonFalusi Turizmus Centrum szállás
nagyobb térképen való megjelenítése

Segédlet a térkép használatához

A Google fejlesztését felhasználva elkészítettük a Falusi Turizmus Centrum kínálatának online térképét. A kis házak egy-egy településhez rendelt és on-lie foglalható szállásokat mutatnak. Egy házra kattintva információt adunk a telepulésen található szállásról, az információs lapon tovább kattintva kiválasztható a megfelelő szállás és el lehet jutni a szállásfoglalásig.
  • A térkép bal felső sarkában lehet navigálni a térképen (kattintás a nyilakra), lehet nagyítani a térképet (+ jel), vagy kicsinyíteni a térképet (- jel)
  • A térkép jobb felső sarkában lehet átváltani a közigazgatási térképről (Térkép felirat) a műholdas képre (Müh. felirat), vagy a domborzati térképre (Domb.felirat)
  • A ház jelkép egy települést mutat, rákattintva egy cimke jelenik meg, a cimkén felsorolva az ott található Falusi Turizmus Centrum partner szállásokat
  • A fotóra kattintva a fotógalériába lehet jutni, ami szállásleíráshoz vezet
  • a www.fautur.hu/település név linkre kattintva a településről bővebb informácót adunk, ahonnan a szállás leíráshoz lehet jutni
  • A cimkéről - az online foglalás linkre kattintva - közvetlenül lehet megtekinteni a szállás részletes honlapját
  • A település és a környéke szabadidős lehetőségei egy kattintással szintén a cimkéről érhetők el. Google térkép segítségével bemutatjuk a település és környékének turisztikai látnivalóit és szolgáltatásait.
Érdemes külön is megemlíteni a "cimke" távolságmutató funkcióját. Ha találtunk egy érdekes célállomást (települést), de nem ott tartózkodunk, akkor nagy hasznát vehetjük a kiinduló állomástól (ahol tartózkodunk) való távolság meghatározására. Csak a kiinduló település nevét kell beírni az útvonal tervezésekor és máris egy részletes információval ellátott útvonalat kapunk.
A Google Maps kiváló térkép alapú kombinált kereső. Az alapbeállítású keresőről ("Keresés térképen" funkció) átváltva a "Cégek keresése" menüre, lehetőség van kulcsszavakra is keresni. A rendszer eredményként a település névvel releváns kulcsszavakat jeleníti meg. A Falusi Turizmus Centrum legfontosabb kulcsszavai pl.: falusi turizmus, szállás, utazás, üdülési csekk.
A kereső nagyon hasznos funkciója az "Útvonal tervezése" lehetőség. Itt gyorsan megtudhatjuk, hogy a kiinduló állomásról közúton hogyan juthatunk el a célállomásig és milyen hósszú utazásra kell számítani. Azért tanácsos ezt a szállásadó házigazdánktól is megkérdezni:))
A Falusi Turizmus Centrum adatai nyilvánosak, így a szálláshelyeink megjelennek a "Közösségi térképek" között is


falusi turizmus szállás

FALUSI TURIZMUS CENTRUM
1074 Budapest, Dohány u. 86. Mobil: 0630-6353-186
Tudjon meg többet a Széchenyi Pihenőkártya elfogadásáról!
falutur
  Legyen Ön is partnerünk, Széchenyi Pihenőkártya elfogadó!


szállásadó


Google keresés a falutur.hu honlap család oldalain Google keresés a világhálón
GoogleCopyright (c) Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt. *** Alapítva: 1995

Cg.01-06-311942 *** Adószám: 28437204-1-42 *** Minden jog fenntartva *** Email: falutur@falutur.hu