Alsóörs, szálláskód: AM001Tájegység: Balaton északi part

Település: Alsóörs

A szállás kódja: am001

Hol van Alsóörs? - térkép, útvonaltervező

Honlap: www.falutur.hu/alsoors

A szálláshely környezete:

Budapest 120 km, Balatonfüred 8 km, Veszprém 15 km. A Pelso Kemping és Üdülőfalú a Balaton partján, közvetlen strand kapcsolattal Alsóörs és Paloznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely. Kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk!

Az épület jellege:

mobilház

Fogad:

május 26. - szeptember 17

Vendég által használható:

Szobák száma: A házban egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba található, ahol kényelmesen elfér 2 fő (az ágyak elhelyezése kempingenként eltérő, van ahol a harmadik ágy emeletes vagy lehajtható). További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával.

Férőhely összesen:

5 + 1 = 6 fő

Konyha:

A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig.

Egyéb helyiségek:

A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC.

Felszerelés:

A házhoz tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, napernyő, 2 nyugágy, és grillező (ahol a kemping ezt engedélyezi!)

Parkolás:

A mobilház mellett

Étkezés:

önellátás, jól felszerelt konyha biztosított

Alapellátás a kempingben:

étterem, fagylaltozó, trafik, főszezonban bár

Szabadidős lehetőségek:

A nagy strandterületen ingyenesen használható csúszda (jún.22-aug.23. között nyitva), strandröplabda, streetball garantálja a szabadidő aktív eltöltését. Társalgó TV készülékkel áll a vendégek rendelkezésére (kivétel utószezon). Játszótér, focipálya, ping-pong ingyenesen vehető igénybe. Térítés ellenében: kerékpár, vízibicikli , szörf, kajak, kenu kölcsönzése, teniszpályabérlés, horgászati lehetőség, minigolf.
am001 Alsóörs
mobilház
2 szoba 5+1 férőhely

térkép
Szállásár szezontól függően
40-100 EUR/mobilház/éjszaka

RÉSZLETEK, ÁRAK