Szállásár

Az árváltoztatás jogát az iroda fenntartja.!

A tájékoztató jellegű "listaár" és a "napi ár" - ritka esetben - némileg eltérhet egymástól. A korábban lekötött (visszaigazolt) szálláshalyekre az árváltozás viszamenőleg nem vonatkozik. Az aktuális "napi árat" személyes rendelésnél az irodában, online megrendelés esetén a visszaigazolásban tudatjuk. Az árak értelmezése ide kattintva olvasható.


Az árlista ugyan január 1.-től december 31.-ig érvényes, de egyes állami, vagy egyházi ünnepeken az ünnepi árlistát alkalmazzuk. Az általánostól eltérő ünnepi árat a hosszú hétvégeken, szilveszterkor számolunk.


Az online megrendelés az Ön részéről még nem jár kötelezettséggel. Ha Ön esetleg bizonytalan az utazás egyes részleteivel kapcsolatban, a kérdéseit és kéréseit a foglalási ürlapon jelezheti, azaz online módon is bátran foglalhat szálláshelyet!


Az online megrendelés visszaigazolásában Önnel azt tudatjuk, hogy a megrendelést előzetes szállásfoglalásként rögzítettük és azt meddig, milyen feltételek mellett tartjuk érvényesnek. Amennyiben Ön az iroda fizetési feltételeit a viszaigazolásban megadott rövid határidőn belül nem fogadja el, úgy az Ön megrendelését a foglalási rendszer "meghiúsult"-nak tekinti és automatikusan törli.Egyéb, szállásárral kapcsolatos fontos információk
A katalógusban megjelent információknál a tévedés jogát az iroda fenntartja, ilyen esetben a magyar jogrend szerint járunk el.

Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain
Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak