Partnerprogram 2021

Szállásadóknak bemutatkozási lehetőség

Csatlakozás a Falusi Turizmus Centrum vendégszervezési és szállásfoglalási rendszeréhez

Akciós ajánlat, érvényes az akció visszavonásáig!

Az 1995-ben alakult Falusi Turizmus Centrum célja a hazai falusi turizmus népszerűsítése, professzionális eszközökkel történő beillesztése a turizmus vérkeringésébe. Bővebben...


Célunk elérésének egyik eszöze a hazai turizmus iránti érdeklődés felkeltése, és a vendégek korrekt tájékoztatása. Ezért két megoldást kínálunk a szállásadók csatlakozáshoz:

  • "Passzív csatlakozás", amikor íngyenesen közzétesszük a magyarországi szálláshely lehetőségeket, erről bővebben a "falutur.hu Nagy Szálláskatalógus" oldalon.

  • Fizetős szolgáltatásunk a "szálláshelynek teljeskörű marketing", az aktív, hatékony partnerkapcsolat.
    • Igazodva az igényekhez, 2018-tól a mobilbaráttá tett www.falutur.hu honlapon lehet csatlakozást kezdeményezni a Falusi Turizmus Centrum vendégszervező és szállásfoglalást biztosító rendszeréhez.

    • A megújult konstrukció lényege, hogy - akár mobil telefonról is! - lehessen egyszerűen szállást keresni és közvetlenül a szállásadónál szállást lefoglalni.

    • A szolgáltatásunkért 12 hónapra bruttó 9000 Ft regisztrációs díjat kérünk fizetni, de további költség (pl. foglalásonként jutalék) nincs. Figyelem, az akció ideje alatt - tekintettel a koronavírus miatt kialakult helyzetre - ez a szolgáltatás is ingyenes!

    • Amennyiben ezt a konstrukciót választja, kérjük kattintson ide, s küldje el a hatékony bemutatáshoz szükséges, az értékesítéssel kapcsolatos minden fontos részletre kiterjedő űrlapot. Figyelem, a csillagozott rovatok kitöltése kötelező, a többi kért adat a saját érdekében ajánlott!


A vendégfogadó külön megbízása alapján extra szolgáltatásokat (pl., hogy a vendég ne nála, hanem az irodánál foglaljon, és az ügyintézést, visszaigazolást is az iroda intézze), vagy készítsünk a szállásadónak "saját" honlapot, azt egyedi megállapodással vállaljuk.Vendégfogadással kapcsolatos gyakorlati tanácsokat a www.falutur.hu/kisokos/ oldalon olvashat.Minden, amit a falusi turizmusról tudni érdemes! Mottó: "A turizmus romlandó árú!". Elindult a falusi turizmus elméleti és gyakorlati kérdéseit összefoglaló www.falutur.hu/falusiturizmus/ oldal!


Kiemelt Falusi Turizmus Centrum szállásajánlatok


Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalainSzállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!