Szállásadó partnereknek

Csatlakozási lehetőség a Falusi Turizmus Centrum vendégszervezési és szállásfoglalási rendszeréhez

Tisztelt Szállásadó!


Igazodva a vendégkör igényéhez, 2018 január 1-től a mobilbaráttá tett www.falutur.hu honlapon lehet csatlakozást kezdeményezni a Falusi Turizmus Centrum vendégszervező és szállásfoglalást biztosító rendszeréhez.


Az új konstrukció lényege, hogy - akár mobil telefonról is! - lehessen egyszerűen szállást keresni és közvetlenül a szállásadónál szállást lefoglalni.


A szolgáltatásunkért 12 hónapra bruttó 9000 Ft regisztrációs díjat kell fizetni, további költség (pl. foglalásonként jutalék) nincs.


A vendégfogadó külön megbízása alapján (pl. a vendég az irodánál foglal és az ügyintézést, visszaigazolást is az iroda végzi) extra szolgáltatásokat egyedi megállapodással vállalunk.


Akciót indítottunk, ha most köt szerződést az irodával, akkor a - 9000 Ft - 12 havi díjért 2019. december 31-ig lesz érvényes a regisztrációja. Az akció limitált létszám eléréséig, azaz visszavonásig érvényes.


Vendégfogadással kapcsolatos gyakorlati tanácsokat a www.falutur.hu/kisokos/ oldalon olvashat.Minden, amit a falusi turizmusról tudni érdemes! Mottó: "A turizmus romlandó árú!". Elindult a falusi turizmus elméleti és gyakorlati kérdéseit összefoglaló www.falutur.hu/falusiturizmus oldal!


Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain
Googlekeresés a világhálón