Jelentkezés a
Nagy Szálláskatalógusba

Partnerkapcsolat rendszer

A Falusi Turizmus Centrum célja a szálláskereső vendégek lehető legjobb tájékoztatása a hazai szállásokról. Ezért - ami a tudomásunkra jut - a "falutur.hu Nagy Szálláskatalógusba" minden magánszállást, panziót, szállodát ingyenesen beszerkesztünk.

Jelentkezés a "falutur.hu Nagy Szálláskatalógusába"

Amennyiben az alábbi ürlapot kitölti, úgy - az adatok ellenőrzése után - a falutur.hu Nagy Szálláskatalógusába névvel és email címmel ingyenesen beszerkesztjük.

Az évek óta népszerű falutur.hu Nagy Szálláskatalógus lényege, hogy tájékoztassuk a szállást kereső érdeklődőket arról, hogy Magyarország mely településein található falusi turizmus, egyéb magánszállás, panzió, vagy hotel.

A kiválasztott településre kattintva az érdeklődő - ha van a településen egy vagy több partnerszállásunk - a falu (város) oldalra lép, ahol kiválaszthatja a számára megfelelő szállást. Ha csak azt jelezzük, hogy tudunk szálláshelyről, akkor az érdeklődő további információt kérhet tőlünk.

Rendszerünkben a szállása megjelenítését ide kattintva egy (magyarázó) mintán tudja megtekínteni.


(Térítéses szolgáltatásunk:
a "falutur.hu Nagy Szálláskatalógusába" minden jelentkezőt ingyenesen szerkesztünk be. Természetesen, ha Ön vállalja az évi 9000 Ft regisztrációs költséget, úgy szállásadó partnerként bekerülhet a lényegesen hatékonyabb irodai vendégszervező rendszerébe is (speciális szálláskereső és tematikus katalógusok, kigyűjtések, közvetlen szállásfoglalás, amit a szállásadó igazol vissza).

Az is természetes, hogy a vendégforgalom után külön jutalékot nem kérünk, a szolgáltatásunkat az éves regisztrációs díj fedezi. Ha a térítéses megoldást választja, úgy nem szükséges az alábbi ürlap kitöltése, közvetlenül a "partnernek jelentkezés" oldalon található megállapodásra léphet.)


Jelentkezés az ingyenes szolgáltatásunkra


A jelentkező, kapcsolattartó neve

Mobil, vagy vonalas telefonszám

Fantázianév, vagy a szállásadó neve

A férőhelyek száma pótágyakkal együtt

Település, ahol a szálláshely található

A szálláshely irányítószáma

Ha van, akkor a címe

A szállásadó egyéb közölnivalója


A Falusi Turizmus Centrum felhívása:

Ha Ön szállásadó, vagy az ismeretségi körében valaki szállásadással foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!