Falutur.hu Nagy Szálláskatalógusa

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z


Figyelem! Amennyiben nem lényeges egy adott település, de az igényeihez (pl. létszám, ár, strand) keres konkrét szállásajánlatokat, úgy ide kattintva a speciális szálláskeresőt használatát ajánljuk.


A szálláskatalógus összeállításánál azt a célt tűztük ki, hogy belföldi utazása során legyen egy olyan hely, ahol a különböző csatornákon keresztül gyűjtött hazai szállás kínálatot - legyen az falusi szállás, egyéb magánszállás, panzió, vagy hotel - egy helyen áttekintő legyen.


A szálláskatalógus készítésénél számítunk a szállásadó szolgáltatók bejelentkezésére, alapadatokkal (email cím) minden jelentkező ajánlatát ingyenesen közzétesszük. Csak egy regisztrációra van szükség, amit ide kattintva megtehet.


A szálláskatalógus használatánál előfordulhat, hogy megtalálja ugyan a keresett települést, de nincs feltüntetve adat. Ez esetben - mint szálláskatalógus felhasználónak - is lehetőséget biztosítunk a további tájékozódásra. Kérjük, hogy egy gyors ürlap kitöltéssel kérjen szállás információt, amit emailben ingyenesen küldünk el Önnek. Szállás információt telefonon nem tudunk adni, de megkeresésére email választ adunk.


Szállás keresés egyszerűbben.


Ha egy településen "falutur" partner szállást keres, akkor azt böngészőjébe írva egyszerűen megteheti, a www.falutur.hu domain név után törtvonallal elválasztva kell a település nevét ékezetek nélkül beírnia.


A 2019 januárban újra indított szállás katalógust igyekszünk nagyon gyorsan, minél teljesebbé tenni. Kívánjuk, hogy sikeresen és örömére használja ezt a szállás jegyzéket!


Ön, vagy az Ön ismerőse szállásadó és nem találja a települést az ország legteljesbb szállás katalógusában?


Kérjük jelezze, felvesszük Önnel a kapcsolatot.


A katalógus megjelenítése online térképen, a megtekintés nagyobb városok és környéke, vagy turisztikai tájegységek szerint.