Iroda - ügyfélfogadás


A Falusi Turizmus Centrum működése

A Falusi Turizmus Centrum magánszállásokra, panziókba szervez vendégeket, a szálláshelyek egy része az irodában foglalható, illetve a megbízást adó szállásadóknál közvetlenül rendelhető szállásokat mutatja be.

Online szállásfoglalás
Iroda címe * Iroda nyitvatartása

Lehetőségek a szálláshelyek lekötésére

Előzetesen szállást foglalni online foglalással lehet, amit az előfoglalást visszaigazoló levélben megírt időpontig fenntartunk. Ha kiváncsi az egyes szálláshelyek pillanatnyi foglaltságara, akkor ide kattintva ez lehetséges.


Személyes foglalás az irodánkban

Szállást foglalni személyesen csak előzetes időpont egyeztetéssel lehet. Amennyiben az utazás megkezdéséig még legalább 30 munkanap van hátra, a szálláshely ár cca 30%-nak befizetésével lehet a szálláshelyet lekötni. A szálláshely ár fennmaradó részének kiegyenlítése az utazás megkezdése elött 30 nappal esedékes. Ha az utazás megkezdése elött 30 munkanapon belül történik a foglalás, akkor a szállásár teljes összegének befizetése után tudjuk a szolgáltatás megrendelését elfogadni.
Szálláshely foglalható:

FALUSI TURIZMUS CENTRUM
1074 Budapest, Dohány u. 86. * Mobil: 0630-6353-186


Itt vagyunk:   Itt találja meg a főirodát

Az iroda nyitvatartása
A budapesti irodánk a hét minden napján fogadja az online érkező megrendeléseket, személyes ügyintézés előzetes időpont egyezetés szerint: 0630-6353-186.

Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!