Vaj helyettesítők a főzésnél
 
          Ha valamibe vaj kell, az a legjobb, de lehet helyettesíteni, ugyanakkor az arányokra vigyázni kell!
          
        
- 
          Étolaj
        
Az egyszerű, kevert tésztás süteményekhez ideális.
- 
          Kókuszolaj
        
Ne aggódjunk, a finomított olajnak nincsen kókuszíze!
- 
          Görög joghurt
        
A krémesség garantált.
- 
          Író (vajkészítés mellékterméke, angolul buttermilk)
        
Az egyszerű, kevert tésztás süteményekhez ideális.
- 
          Margarin (növényi olaj + növényi zsír + víz)
        
A magasabb (80-90%) zsírtartalmú és a nem hidrogénezett növényi olaju a kedvezőbb.
- 
          Almapüré
        
Az alma ne legyen nagyon savanykás, kevert tésztás süteményekhez ideális.
- 
          Sütőtökpüré
        
Az ízben nincs változás, de a színben a narancssárgára számíthatunk.
- 
          Avokádó
        
Az éretlen avokádó papírzacskóban érett banán mellett gyorsabban beérik.
- 
          Banánpüré
        
Az érett (barnult) banán intenzívebb ízű és édesebb!
A döntésedet még segítheti:
nlc.hu
nosalty.hu
mindmegette.hu
telex.hu
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
          
          
        
Facebookon is minden a falusi turizmusról
 www.facebook.com/falusiturizmus/
 www.facebook.com/falusiturizmus/
          Friss hírek, újdonságok, érdekességek
 https://www.facebook.com/falutur/
 https://www.facebook.com/falutur/
          A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
 keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain