Kapcsolat a vendégfogadó partnereinknek

Szállásadóknak

Csatlakozás az iroda szállásfoglalási rendszeréhez

Az irodánkhoz csatlakozók bebutatása az alábbi honlapokon

www.ftur.hu

www.falutur.hu

www.falutour.hu

a központi www.datanet.hu/ftur/


saját domain neveken, a Startlaptól bérelt

falusi turizmus.eoldal.hu

szállás.eoldal.hu


WEB címeken. A Falusi Turizmus Centrum szerkeszti a Startlapos

falusiturizmus.lap.hu

agrarinfo.lap.hu

magyartelepules.lap.hu

holloko.lap.hu

nevezetesseg.lap.hu


oldalakat, mely a marketingben nagy jelentöséggel bír.

Rendszeres kapcsolatot tartunk a szakmával, a szállásadó vendégfogadókkal. Szállásadó partnereinknek folyamatos tájékoztatást adunk és szakmai továbbképzéseket biztosítunk. Az egyik legkedveltebb oldalunk a www.falutur.hu/marketing, ami elsődlegesen a turizmus marketinggel, azon belül az internetes és a falusi turizmus marketinggel foglalkozik.

Jelentkezés információs anyagokra, hírlevelekre

A Falusi Turizmus Centrum igyekszik mindenkit a lehető legtöbb és legfrissebb információval ellátni. Ehhez nagy segítséget ad a folyamatos fejlesztés alatt álló automata kiszolgáló rendszerünk, mely képes az érdeklődőknek azonnali tájékoztatást adni. Az automata szolgáltatásra jelentkezők az email címük megadásával tudnak velünk kapcsolatba kerülni, ahová a tájékoztató anyagot, időszakos, vagy rendszeres hírlevelet küldünk. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy bárki, bármikor vissza tudja vonni a megbízását egy "leiratkozásra" kattintással, ekkor a jogszabályi előírásoknak megfelelően az adatbázisból véglegesen törlődik a feliratkozó által megadott valamennyi adat. Ha valaki ismét igényt tart a szolgáltatásunkra, úgy csak újbóli feliratkozással, vagy egy email küldésével lehet ismét bekerülni.

Falusi turizmus hírlevél kérése - Szállásadóknak
INGYNES SZOLGÁLTATÁS
Teljes név
Irányítószám:
Település neve:
E-mail cím
Honlapod címe: (nem kötelező, de hasznos!)
Figyelem, a regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy időszakosan hirlevelet küldjünk. Adataidat harmadik személynek nem adjuk ki. A marketing hírlevélről bármikor le lehet iratkozni, az automatikus rendszer a megadott adataidat törli a rendszerből. A rendszerünk "Antispam" rendszer!


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!