Akció 2017

Már napi egy szál cigeretta áráért is hirdethet!



A megújuló, már mobilbarát honlapunkra óriási kedvezménnyel várjuk a szállásadó partnereket...

Tisztelt Szállásadó,


rendkívüli akciónkkal keresem! A megújult Falusi Turizmus Centrum honlapjait bizonyára nem kell bemutatnom, Ön is tudja, hogy azok immáron húsz éve a Google kereső első tíz helyezése közül legalább három-négy találat az irodánk valamelyik honlapjára mutat. Vagyis a honlapjainkon található falusi szállásadók nem tudnak elveszni a világháló dzsungelében.


Bizonyára azt is tudja, hogy a szálláskereső vendégek manapság már - többnyire - nem az irodától rendelnek szállást, inkább a szállásadóval kívánják közvetlenül felvenni a kapcsolatot. A megváltozott utazási szokásokhoz alkalmazkodva a Falusi Turizmus Centrum is váltott az értékesítési gyakorlatán, az irodai értékesítést csak a szállásadó kifejezett kérésére végezzük, helyette az érdeklődőt közvetlenül a szállásadóhoz irányítjuk.


Most az Ön szálláshelyét ingyenesen beszerkesztjük a közkedvelt rendszerünkbe, így Ön is tapasztalhatja, hogy ezáltal megugrik a saját honlapjának forgalma. Az ingyenesség két hónapig garantálja Önnek, hogy biztosan megtalálják az ajánlatát. Bízunk benne, hogy általunk már ez idő alatt is újabb megrendelésekhez jut.


A megrendelései után nem kérünk jutalékot! Csupán a névjegye fenntartásához éves regisztrációs díjat kérünk, ami most az akciónk keretében (ÁFA-val együtt) bruttó 4990 Ft, és 2015 december 31-ig érvényes.


Befizetését a számlázási címe megadásával a


Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt.

OTP 11707024-20491442


számlánkra kérjük.


Amennyiben Ön hat napon belül befizeti az akciós éves regisztrációs díjat, úgy a szállását www.ftur.hu, www.falutur.hu, www.falutour.hu honlapjaink főoldalán az új ajánlatok között 2015 június 30-ig még könnyebben megtalálhatóvá tesszük.


Lehet, nem kíván élni a felkínált lehetőségünkkel, akkor nem kell semmit tennie, két hónap után a rendszerünkből automatikusan töröljük a kínálatát, s azt tesszük közzé a honlapunkon, hogy nem tudunk aktív szálláshelyről az adott településen.


További részletes információ a Falusi Turizmus Centrum vendégszervezéséről.


Üdvözlettel:

Koziel Miklós

ügyvezető

Észak-Magyarország kompozició




Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak