Apátistvánfalva - falusi turizmus

Szálláshely (panzió) az Őrségben, Szentgotthárd mellett az osztrák határnál.

Vas megye

...A település az Őrségi Nemzeti Park területén, az osztrák-magyar-szlovén Hármashatárnál, az osztrák határátkelőtől 10, a szlovén határátkelőtől 3 kilométerre helyezkedik el. A legközelebbi város, Szentgotthárd 8 kilométerre van innen. Közeli települések: Alsószölnök, Kétvölgy, Orfalu, Szakonyfalu ...
...Területe 1978 óta szigorúan védett és 2002 óta a nemzeti park része. Alpokaljai dombságon fekszik, erdőkkel és dombokkal körülvéve. A vidékre jellemző az európai szinten is ritka növény- és állatvilág, amely különösen gombákban és lepke faunákban gazdag...

Látnivaló, nevezetesség, kirándulás, program

1785-ben épült Harding Szent István katolikus templom, mellette temetővel
Hársas-patak
Rókagomba Tanösvény
Világháborús emlékmű
Határőrmúzeum
Apát Hotel
Ökoturisztikai Információs Centrum – a 2013-ban átadott, turistáknak épült bemutatóhely a Rábavidék turisztikai célpontjait, programjait foglalja össze egy interaktív kiállítás keretében. A látogatók Magyarországon kívül Ausztria és Szlovénia közeli nevezetességeit is megismerhetik.

Forrás: WikipédiaApátistvánfalva a Google térképen

Falusi turizmus szálláshelyek - ApátistvánfalvaHa egy másik településen érdeklődik szálláslehetőség után, akkor falutur.hu Nagy Szálláskatalógus.
Szálláskereséshez használhatja a speciális szálláskeresőt.

A Falusi Turizmus Centrumtól közvetlenül is érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!

Kiemelt Falusi Turizmus Centrum ajánlat

Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!