Bart - falusi turizmus

Felvidék (Szlovákia)

Bart (szlovákul Bruty, németül: Barth) község Szlovákiában, a Nyitrai kerületben, az Érsekújvári járásban... ...Párkánytól 22 km-re északnyugatra fekszik, egy dombon.

Nevezetességei

Bart gyönyörű szép, nagy, felújított templommal rendelkezik. A temető bejáratánál egy gyönyörű, fából faragott székelykapu fogadja a látogatókat. Kultúrháza nagyobb szabású rendezvények megrendezésére is megfelelő. A horgászat szerelmeseinek rendelkezésére áll egy Halastó és egy "Kőhíd", ahol kiélhetik szenvedélyüket (mindkét tó nyugodt környezetű, csöndes helyen terül el).

Termálvíz. Az 1990 májusában befejezett mélyfúrási munkálatok 75,6 °C hőfokú, 30 g/l ásványianyag-tartalmú termálvizet eredményeztek. A furat mélysége 1927,6 m.

Forrás: Wikipedia

falusi turizmus Bart

EmléktáblaBart a Google térképenCsak félórára EsztergomtólFalusi turizmus szálláshelyek - Bart


sample

p58 Bart (Felvidék)

Szlovákia
Átmenetileg nincs további aktív szállásadó partnerünk a településen, javasoljuk, hogy szállás kereséshez használja a falutur.hu lapcsalád Google keresőjét, illetve a Falusi Turizmus Centrumtól is közvetlenül érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!

Kiemelt Falusi Turizmus Centrum ajánlat

Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!