Békés-Dánfok - falusi turizmus

Békés megye

Körösök Völgye Turista Egyesület

"...A Körösök Völgye Turista Egyesület 1990-ben alakult Békéscsabán, a 10-es Számú Általános Iskola kéktúrás csoportjából. Kis egyesület vagyunk (~15 fő), tagjaink egy része ma már Budapesten él: ennek ellenére sokat dolgozunk.
Teljesítménytúrázással, gyalogtúrák, kirándulások szervezésével, turistautak kijelölésével, karbantartásával és dokumentálásával foglalkozunk.
1999-től közhasznú minősítéssel rendelkezünk, a nekünk nyújtott pénzadomány így adókedvezményre jogosít. Segíteni persze nem kizárólag pénzzel tudsz: önkéntes munkádat is szívesen fogadjuk. Honlapunkat a magyar internet hőskorában, 1996-ban indítottuk, bőséges tartalma miatt mára referenciának számít..."

Tovább a forráshoz


Békés-Dánfok a Google térképenFalusi turizmus szálláshelyek - Békés-Dánfok


Átmenetileg nincs aktív szállásadó partnerünk a településen, javasoljuk, hogy szállás kereséshez használja a falutur.hu lapcsalád Google keresőjét, illetve a Falusi Turizmus Centrumtól is közvetlenül érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó, vagy az ismeretségi körében valaki szállásadással foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!