Marketing a falusi turizmusban

A turizmus marketingről...

Üdvözöllek!

Bizonyára Te is szeretnéd, ha a munkád még eredményesebb lenne,

- szorítkozva a vendégszervezési témánkra -

ha a lehető legtöbben ismernék meg az ajánlatodat, ha minél többben néznék meg a honlapodat és keresnének meg falusi turizmus szállásfoglalási szándékkal.

A naponta csengő telefonok, a szállásadói megkeresések ösztönöztek arra, hogy közkincsé tegyem az e téren szerzett tapasztalataimat, bemutassak néhány hatékony marketing technikát, rávilágítsak azokra a jóhiszeműen "elkövetett" tévedésekre, baklövésekre, amik sem engem, sem a vállalkozásaimat nem kerülték el. Pedig milyen jó lett volna!...

Szerencsére, az internet jóvoltából ma már számtalan marketingtechnika magyarul is ismertté vált és ha bírod az angol nyelvet, akkor szinte minden információhoz hozzájuthatsz ami a szervező munkádhoz szükséges. Ha foglalkoztál már marketinggel, akkor bizonyára észrevetted, hogy a közzétett publikációk általános igazságokat, törvényszerűségeket taglalnak, ami a szakterületedre - sok esetben - nem, vagy csak részben alkalmazhatók, vagy sajnos nem hozzák a remélt eredményt.

A most iduló honlapon átfogóan kívánom imertetni a magánszállásadás (így a falusi szállásadás és a fizetővendéglátás) előnyeit, buktatóit, valamint esettanulmányok bemutatásával a vendég - szállásadó kapcsolatot erősítő praktikákat.

A közreadott cikkek elérése, olvasása regisztrációhoz kötött, ha nem akarsz a konkurenciáddal szemben hátrányba kerülni, regisztrálj itt és most!. A regisztrációdról viiszaigazolást küldök, mely tartalmazni fogja a belépési jelszavadat.

Folyamatosan bővül a regisztrált tagoknak olvasható marketing cikkek gyűjteménye:
 • Milyen ajánlatokat keresnek a vendégek?
 • Hol, hogyan hirdessek?
 • Saját honlap, vagy csatlakozás egy működő marketing szervezethez?
 • Internet, kontra papir alapú prospektus?
 • A marketing tevékenységem tesztelése
 • Segédeszközök a teszteléshez
 • Hogyan olcsóbb, mit érdemes nekem csinálni, mit bizzak szakemberre?

 • A PageRank-ról, bővebben


  Koziel Miklós

  Email: falutur@falutur.hu  Belépés regisztrált tagoknak

  Te mivel böngészel a hálón?

  Érdemes használni a Tűzrókákát, vagy a Google Chromeot! Gyors, megbízható, könnyen kezelhető és még magyarul is tud. Még jobb, ha a Google Toolbarral telepíted a gépedre! A marketinghez elengedhetetlen a toolbar adta lehetőségek használata!
  Google keresés eredmények  Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

  Googlekeresés a világhálón


  Szállásadóknak

  A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!