Nagyrábé - Falusi Turizmus Centrum, falutur.hu - országos szállásfoglalás


Nagyrábé

Hajdú-Bihar megye

..."...Nagyrábé nagyközség Hajdú-Bihar Békés megyével érintkező délnyugati peremén fekszik, a megyeszékhelytől mintegy ötven kilométer távolságra. A hosszan elnyúló települést a kelet–nyugati irányban kanyargó 4213-as út metszi át és köti össze a nagyjából hasonló távolságra, a valamivel több, mint húsz kilométerre található két kistérségi központtal, Püspökladánnyal, illetve az éppen húsz kilométerre lévő Berettyóújfaluval.

A nagyközség Hajdú-Bihar megye térszerkezetében viszonylag félreeső helyet foglal el, a magasabb rendű közutak elkerülik. Elérhetőségét pedig – vasútállomás hiányában – döntően a közút biztosítja. Nagyrábé területe 85,42 négyzetkilométer, azaz 8542 hektár, amelyből 213 hektár a belterület. A kivételesen nagy kiterjedésű falusi település határa Bihartorda, Bakonszeg, Biharnagybajom, Bihardancsháza, Sáp, Zsáka és a már Békés megyéhez tartozó Füzesgyarmat közigazgatási területeivel érintkezik..."

Forrás


Nagyrábé a Google térképenFalusi turizmus szálláshelyek - Nagyrábé


Átmenetileg nincs aktív szállásadó partnerünk a településen, javasoljuk, hogy szállás kereséshez használja a falutur.hu lapcsalád Google keresőjét

Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó, vagy az ismeretségi körében valaki szállásadással foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!

Naprakész információt adunk, ha feliratkozol az időszakos hírlevelünkre

Copyright (c)
Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt.
Alapítva: 1995


Cg.01-06-311942
Adószám: 28437204-1-42
Minden jog fenntartva