Nagyrábé - falusi turizmus

Hajdú-Bihar megye

..."...Nagyrábé nagyközség Hajdú-Bihar Békés megyével érintkező délnyugati peremén fekszik, a megyeszékhelytől mintegy ötven kilométer távolságra. A hosszan elnyúló települést a kelet–nyugati irányban kanyargó 4213-as út metszi át és köti össze a nagyjából hasonló távolságra, a valamivel több, mint húsz kilométerre található két kistérségi központtal, Püspökladánnyal, illetve az éppen húsz kilométerre lévő Berettyóújfaluval.

A nagyközség Hajdú-Bihar megye térszerkezetében viszonylag félreeső helyet foglal el, a magasabb rendű közutak elkerülik. Elérhetőségét pedig – vasútállomás hiányában – döntően a közút biztosítja. Nagyrábé területe 85,42 négyzetkilométer, azaz 8542 hektár, amelyből 213 hektár a belterület. A kivételesen nagy kiterjedésű falusi település határa Bihartorda, Bakonszeg, Biharnagybajom, Bihardancsháza, Sáp, Zsáka és a már Békés megyéhez tartozó Füzesgyarmat közigazgatási területeivel érintkezik..."

Forrás


Nagyrábé a Google térképenFalusi turizmus szálláshelyek - Nagyrábé


p951 - NagyrábéHa egy másik településen érdeklődik szálláslehetőség után, akkor falutur.hu Nagy Szálláskatalógus.
Szálláskereséshez használhatja a speciális szálláskeresőt.
A Falusi Turizmus Centrumtól közvetlenül is érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!Kiemelt Falusi Turizmus Centrum szállásajánlatokGooglekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!