Pilismarót - falusi turizmus

Szállások a Dunakanyarban Zebegénnyel szemben, Dömös mellett, Visegrád közelében. A faluban - ismereteink szerint - 5 falusi vendégfogadó (magánszállás) található.

Komárom-Esztergom megye

A Duna jobb partján, a Visegrádi-hegységhez tartozó Maróti hegyek lábánál (a „Pilis” előtaggal némileg ellentmondva), a 11-es főút mellett fekvő település, a Duna Zebegénnyel és Szobbal átellenes oldalán.

Látnivaló, nevezetesség, kirándulás, program

Római katolikus templom
Református templom
Római erőd maradványa
Heckenast-kastély – Heckenast Gusztáv építtette 1860 körül Feszl Frigyes tervei alapján romantikus stílusban. Heckenast nyomdájában nyomtatták ki többek között 1848-ban a forradalmi ifjúság követeléseit tartalmazó 12 pontot.
Országzászlós történelmi emlékmű (1848, Trianon, 1956)

Forrás: Wikipédia

Pilismarót a Google térképenFalusi turizmus szálláshelyek - Pilismarót
Ha egy másik településen érdeklődik szállás lehetőség után, akkor falutur.hu Nagy Szálláskatalógus.
Szállás kereséshez használhatja a speciális szálláskeresőt.
Tanácstalan? A Falusi Turizmus Centrumtól közvetlenül is érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!Kiemelt Falusi Turizmus Centrum szállásajánlatokGooglekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!