Érdeklődés szállásról

Információ szállást keresőknek

Érdeklődés szállás után egy konkrét településen

A Falusi Turizmus Centrum korábbi magánszállás katalógusa (színes nyomtatott, ill. a netről kinyomtatható katalógusa) közkedvelt volt, amit 2000-ben meg kellett szüntetnünk. Közkívánatra, a fejlesztésünk eredményeként most a magyarországi teljes szálláshely kínálatot (hotel, panzió, magánszállás városban és falun, illetve egyéb szálláshely típusok) tesszük közzé. Az adatbázis feltöltése folyamatos, de csak az ellenőrzött partner szállásokról teszünk közzé teljeskörű információt.

Azonban egy-egy település szállásairól - a magánirodánk által gyűjött információk alapján - az alábbi űrlap kitöltésével Önnek emailben ingyenes tájékoztatást küldünk.

Tanácstalan? A Falusi Turizmus Centrumtól közvetlenül érdeklődhet. Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!Ha egy konkrét települést keres, akkor tájékozódhat falutur.hu Nagy Szálláskatalógusban..

Egyéb igénye szerint a szálláskereséshez használhatja a speciális szálláskeresőt.

Kiemelt Falusi Turizmus Centrum szállásajánlatok


Amennyiben szállással rendelkezik, a kiadó apartmanjába, vendégházába, panziójába szeretne vendégeket, úgy IDE kattintva jelentkezhet a Falusi Turizmus Centrum szállásadóinak táborába.

Az érdeklődő vendégek teljesebb tájékoztatására az Ön települését és szállását is ingyenesen beszerkesztjük a Falusi Turizmus Centrum szálláskatalógusába: www.falutur.hu/szallas/

Önnek ez előnyös, hiszen naponta több százan keresgélnek a katalógusunkban.
Jelentkezését az érdeklődő vendégek nevében megköszönve, alapadatokkal - név és email cim - az Őn szállását ingyenesen megjelentetjük a megadott településnél.

Az éves regisztrációs díjhoz kötött szolgáltatásunkra (a szállásának teljeskörű marketing) is jelentkezhet a www.falutour.hu/keresobe/ oldalon. Mindössze 9000 Ft éves regisztrációs díjért megjelentetjük szállását a vendégek által kedvelt speciális keresőben is, valamint az iroda egyéb, szálláskeresést egyszerűsítő tematikus katalógusaiban.

Amit biztosítunk:

  • beszerkesztjük a Falusi Turizmus Centrum vendégszervező rendszerébe,
  • a szállásfoglalások után nem kérünk jutalékot,
  • az iroda csak összehozza a vendéget a szállásasadóval,
  • a vendégének szállásfoglalási lehetőséget biztosítunk,
  • amit nem az iroda, hanem közvetlenül a szállásadó igazol vissza.Googlekeresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!