Zalaháshágy - falusi turizmus

Zala megye

A falu mellett húzódik Zala és Vas megye határa. Zalaháshágy a Zala és a Rába folyó által határolt területen helyezkedik el. Zalaegerszegről a 75-ös, 76-os úton közelíthető meg Zalacsében illetve Vaspörön keresztül. Körmendről és Zalalövőről a 86-os úton. Zalaegerszegtől 20, Körmendtől 15, Zalalövőtől 10km távolságra. Gyakori autóbusz közlekedés segíti megyeszékhelyre-Zalaegerszegre és a Zalalövőre jutást.

Zalaháshágy már az Árpád korban is központi hely volt. Ekkor épült a temploma, amelyet azóta többször átépítettek.

Közel van a közkedvelt Vadása-tó, Borostyán-tó, Pusztacsatári búcsújáróhely. A Szent András turista útvonal is átmegy a falun. A környék vonzerejét kétség kívül a természeti értékek jelentik, nem véletlen a turistautak kijelölése sem.Zalaháshágy a Google térképenH-8997 Zalaháshágy, Petőfi Sándor út 74. Tel./Fax: 92/371-091 Mail: zhashagy@zelkanet.huFalusi turizmus szálláshelyek - Zalaháshágy


m36 Zalaháshágy


További információ kérése a hazai falusi turizmus szállásokról:Googlekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!