Lakitelek - falusi turizmus

Szállás Kecskemét közelében a Tiszánál. A faluban - ismereteink szerint - 1 falusi vendégfogadó (magánszállás) található.

Bács-Kiskun megye

... Kecskeméttől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságban a Homokhátság és a Tisza-völgy találkozásánál... ...Budapesttől 120, Kecskeméttől 27 kilométerre fekszik, a Tiszától mindössze 3 kilométer választja el. A mai község Kecskemét város birtokaiból, puszták egyesítésével jött létre. Jelenleg külterületként Lakitelekhez tartozik: Felsőalpár, Kisalpár, Árpádszállás, Szikra, Szikra-Oncsatelep, Kapásfalu, valamint Tőserdő... ...Mai területe a Kecskeméthez tartozó puszták egyesítésével alakult ki 1949-1950-ben. Ezek a külterületi lakott helyek: Felsőalpár, Kisalpár, Oncsa-telep, Árpádszállás, Szikra, Kapásfalu voltak...


Forrás: wikipedia.hu

Lakitelek a Google térképenLátnivaló, nevezetesség, kirándulás, program

Római katolikus plébánia
Református templom
Népfőiskola
Tősfürdő – Lakiteleki Termálfürdő: Az itteni víz alkálihidrogén-karbonátos gyógyvíz, amely összetételénél fogva alkalmas vegetatív idegrendszeri zavarok és mozgásszervi megbetegedések kezelésére, illetve baleseti rehabilitációra. Hat medence, egy csúszda és sok kényelmet biztosító szolgáltatás üzemel.
Kiskunsági Nemzeti Park része: Tőserdő
Tőserdő kastély


Lakitelek, TőserdőTőserdő a levegőből

Tőserdei kilátóTőserdei kilátó

Falusi turizmus szálláshelyek - Lakitelek


Ha egy másik településen érdeklődik szállás lehetőség után, akkor falutur.hu Nagy Szálláskatalógus.
Szállás kereséshez használhatja a speciális szálláskeresőt.
Tanácstalan? A Falusi Turizmus Centrumtól közvetlenül is érdeklődhet.Kérdezzen bátran, mi korrektül válaszolunk!Kiemelt Falusi Turizmus Centrum szállásajánlatokGooglekeresés a falutur.hu honlap család oldalain

Googlekeresés a világhálón


Szállásadóknak

A Falusi Turizmus Centrum felhívása: Ha Ön szállásadó (falusi turizmus vendégfogadó), vagy az ismeretségi körében valaki magánszállással, családi panzió üzemeltetésével foglalkozik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!